top of page
lOGO.png

POHJOIS-NORJA : KOE USKOMATON KUNINGASRAPUKALASTUS JÄÄMERELLÄ

VARAA JÄÄMEREN KOKEMUS TÄSTÄ

TERVETULOA KIRKKONIEMELLE

Pohjois-Norja, Kirkkoniemi ( norjaksi Kirkenes ) ja Jäämeri.

Kirkkoniemi ja Barentsin alue ovat kiehtova alue, jossa on vähän ihmisiä ja paljon luontoa.

 

Kauniit ja monipuoliset arktiset maisemat ovat unohtumattomia: tundra, vuoret ja vuonot ovat varmasti Jäämeren rannikon vierailun kohokohtia.

Kun lumi sulaa pois, vihreä, elinvoimainen ja virkistävä kesä paljastuu. Keskiyön aurinko ihmetyttää matkailijoita-miten täällä onkin niin kaunista!

Kuningasravun kalastus –Jäämeren kalastuksen helmi

Kun tulet Kirkkoniemeen, kannattaa ehdottomasti lähteä kokeneen kalastajan mukaan kalastamaan Kuningasrapua. Tämä kalastuselämys on varmasti Pohjois-Norjan reissun hienoimpia retkiä.

 

RIB-vene starttaa päivittäin Kirkkoniemen satamasta ja suuntana on Jäämeri. Noin kolmen tunnin ohjelman aikana pääset kokemaan Kuningasravun kalastamisen yhdessä ammattitaitoisen rapukalastajan kanssa. Saaliiksi saadut kuningasravut keitetään alkuperäisen keitto-ohjeen mukaan ja tarjolla on valtavan iso kuningasrapu-menu. Suoraan Jäämerestä-tämän tuoreempaa tarjottavaa on vaikea löytää!

 

Sten Roger Seipäjärvi ja hänen miehistönsä tuntevat meren oikut ja heillä on aina varma saalis. Kuningasrapukapteenit ovat ammattitaitoisia kalastajia ja heidän kanssa saat nauttia turvallisesta Jäämeren kokemuksesta. Rapusafarilla minimi ikäraja on 7 vuotta. Tarvittavat varusteet meriretkelle talon puolesta. 

TÂMÂN KESÂN KALAJUTTU ON TÄYTTÄ TOTTA – BARENTSIN MERELLÄ!

Oletko aina haaveillut siitä niin viimesen päälle parhaasta kalajutusta? No nyt onnistuu!

Aamusella startataan vene paikallisen ja erittäin ammattitaitoisen kalastusoppaan ohjaamana Barentsin merelle. Tällä reissulla ei onneksi ole kuin siimat kireänä! Meidän kalareissulla mieli lepää ja saalis on aika taattu. Kalastusvälineet tulee talon puolesta, mutta jos sinulla on omat mukana niin nekin käy. Satoi tai paistoi niin kunnon merikalastus on aina kokemus. Eikä tällä reissulla tarvitse olla kokenut kalastaja – sopii myös aloitteleville. Tervetuloa!

KUNINGASRAPU KALASTUS:
Tavallinen hinta: 1900 NOK 

Lapset 7-11 puoleen hintaan

BARENTS SEA FISHING
Tavallinen hinta: 1800 NOK 

ARCTIC OCEAN PACKAGE -

JÄÄMEREN KALASTUSPAKETTI

 • 2 YÖTÄ GAMME MÖKISSÄ

 • AAMIAISET JA ILLALLISET

 • KUNINGASRAPU KALASTUS

 • BARENTSIN MEREN KALASTUSPÄIVÄ

 • VAIN NOK 6900 /HENKILÖ

Lue vieraidemme kokemuksista:

http___pluspng.com_img-png_yellow-stars-
tripadvisor.png
http___pluspng.com_img-png_yellow-stars-

"the crabs were delicious"

tripadvisor.png
http___pluspng.com_img-png_yellow-stars-

"KALASTUS JA KUNINGASRAPU REISSU

Oltiin Snowhotellissa kuuden hengen porukalla kalastamassa Barentsin merellä ja kuningasrapuja pyytämässä. Hieno reissu! Kaikki majoittuivat omissa mukavissa mökeissä.
Kalareissut tehtiin opas Dirkin kanssa. Dirk tietää kaikki hyvät kalapaikat ja Kirkkoniemen nähtävyydet tosi hyvin ja osaa kertoa niistä hauskasti. Dirk tykkää kalastuksesta ja tuntee kaikki kalat ja sydämmettömän Kuningasravun anatomiankin."

MÖKKIMAJOITUS VUONON VARRELLA

Jäämeren rannalla on kiva viipyä pidempäänkin

 

Kirkkoniemellä on mukava istuskella kylän kahvilassa ja nauttia vastapaistetuista vohveleista. Kun on saapunut näinkin kauas, niin kannattaa jäädä yöksi ja testata norjalainen vieraanvaraisuus!

Paikkakunnan ylpeyden aihe on Snowhotel Kirkenes, joka sijaitsee ihanassa Sandnesdalen laaksossa, viehättävän vuonon varrella, vain vartin ajomatkan päästä Kirkkoniemen keskustasta. Alueella on hienoja Gamme mökkejä, joista voit ihailla arktista luontoa kesäisin ympäri vuorokauden, keskiyön aurinko on meillä parhaimmillaan.

 

Omasta mökistä on helppo tehdä patikointiretkiä, ja uskomattoman hienot maisemat ovat ihan nurkan takana. Kun varaat Gamme mökin, sisältyvät liinavaatteet, loppusiivous ja aamiainen varaukseen. Jos haluat, voit lisätä mökki majoitukseen illallisen tasokkaassa Låven ravintolassa. Kaikki tarjottavat menut valmistetaan paikallisista raaka-aineista. 

LISÄÄ MÖKEISTÄ

BED & BREAKFAST + A LA CARTE RESTAURANT

MÖKKIMAJOITUS , AAMIAISELLA

NOK 1450 / hlö /yö ( min 2 hlöä

lapset 4 – 11 vuotta puoleen hintaan

Majoitus erittäin mukavissa Gamme mökeissä. Isompikin perhe majoittuu mukavasti, kaksi mökkiä on yhdistetty terassilla. Siinä kivasti kuluu aika vaikka retkieväitä nauttien.

Ravintolasta tarjoillaan maittavia lounaita ja illallisia. Kesämenumme on täynnä makoisia paikallisia erikoisuuksia. Ja mitkä maisemat : suoraan vuonolle. Samalla kun ruoka hellii vatsaa niin maisemat hivelevät silmiä 😊


 Sisältää:

 • 2 mökkiä jaetulla terassilla

 • 3 ruokalajin illallinen

 • Aamiainen

 • Pääsy kesäpuistoon, jossa on lumihotelli, poro- ja koiratila huskyilla ja pennuilla

 • Pääsy polkupyöriin, kajakkeihin ja kalastusvälineisiin.

 • Ainutlaatuinen retkeilyalue: vuono, uintialueet, vuoret ja erämaa, vaellusreitit, lohijoket ja kalastusjärvet.

ARKTINEN LOMAREISSU KOKO PERHEELLE

Majapaikassa on myös 140 ystävällistä huskya, joita voit käydä tervehtimässä. Arktiseen Jäämaailmaan voit tutustua vierailemalla Snowhotel365 Lumihotellissa.

 

Meillä on vaikka mitä puuhaa! Ja tänne on kiva ajella Sevettijärven tietä  pitkin. Saariselältä, Ivalosta ja Inarista ei ole kuin muutama tunti, niin olet jo perillä.

Meillä on täällä tilaa, rentoa rannikkoelämää ja uskomattomia elämyksiä.

Snowhotel Kirkenes on avoinna 20 06 2020 alkaen, Kuningasrapukalastus on jo aloitettu.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla info@snowhotelkirkenes.com 

tai puhelimella , maanantaista perjantaihin,  kl 10 – 13 00  

+47 7897 0540

Palvelemme myös suomeksi!

www.snowhotelkirkenes.com

KIRKKONIEMELLE ON HELPPO TULLA

DSC08351_edited.jpg
VARAA JÄÄMEREN KOKEMUS TÄSTÄ

Seuraa meitä SoMessa!

Voit voittaa unelmaloman meillä

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Trip Advisor Social Icon
 • YouTube
social_media.png

HVORDAN KOMME DEG DIT?

bottom of page